Scroll Top

GROOT OF KLEIN, IN DE VORM VAN HET LOGO?

Een reclamebord is een geweldig middel om naamsbekendheid voor je bedrijf te creƫren of een promotie uit te lichten. De mogelijkheden zijn eindeloos!

In de openbare ruimte zie je ze volop: reclameborden. Vaak langs de weg en langs sportvelden. Het grote voordeel van reclameborden is verder dat ze verkrijgbaar zijn in diverse materialen en scherp geprijsd zijn. Wil je alles in een kleur of in full colour Gefreesd of gewoon recht; alles is mogelijk. Ook de mogelijkheden op het gebied van belettering zijn talrijk.

Meer informatie? Bel ons op 053-5725449

FREESLETTERS

Freesletters zijn multi-inzetbare 3D-elementen die we uitvoeren in diverse materialen, zoals kunststof, aluminium, vilt en karton. Freesletters zijn ideaal voor gevelreclame (buiten) of interieurdecoratie (binnen). De letters worden op maat gemaakt, geheel in de vorm van je logo of gewenste tekst en in de afmeting die jij wenst.

ZEG HET MET LETTERS

Met de techniek die wij gebruiken kunnen we bijvoorbeeld een prachtige 3D-versie van je logo of bedrijfsnaam printen. De letters of vormen worden op maat gemaakt in de gewenste afmetingen en kleuren. Freesletters zijn op veel manieren toepasbaar in het interieur, onder meer voor bewegwijzering en andere boodschappen. De gewenste uitstraling is deels afhankelijk van het materiaal. Wij adviseren je graag in deze keuze. Voorbeelden van materialen zijn acrylaat, dibond, rvs, reboard of forex

MAAKT RECLAME ZICHTBAAR