Scroll Top

Meer informatie? Bel ons op 053-5725449

Wij ontwerpen en realiseren verschillende soorten reclame uitingen van lichtreclame tot autobeletteringen. Kom bij ons langs voor een kopje koffie en bespreek de mogelijkheden.

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
9.00 – 17.00 uur(wel ben ik regelmatig op locatie aan het werk als u niet voor een dichte deur wilt staan graag even vooraf bellen.)

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Bekijk hier wat sfeerbeelden

Veelgestelde vragen

Zeker. We snappen maar al te goed dat het voor jou het meest praktisch is als wij op locatie komen. Zijn we in de buurt, dan komen we naar je toe. Zo simpel is het. Waar dan ook. We hebben alleen een beetje stroom nodig. En het liefste plakken we binnen. Zeker als het regent 😉

Net als het plakken zelf, is het verwijderen van de stickers geen makkelijke klus. Het vereist geduld en precisie. Daarom adviseren wij het door onze vakmensen te laten doen. Doe je het toch liever zelf, maak dan de bestickering eerst warm met bijvoorbeeld een verfbrander. Zodra de folie warm is kun je de stickers verwijderen. Let wel op dat je niet te lang op dezelfde plek blijft föhnen en de lak te warm maakt. Flinke schade is snel gemaakt…

Het is aan te raden om de auto vooraf te wassen. Dat kan met de hand of met het goedkoopste reinigingsprogramma bij de wasstraat (geen hotwax gebruiken!). Daarna behandelen wij het oppervlak waar de belettering op moet komen voor het plakken met een ontvetter. Zo komt er geen vuil onder de sticker en krijgen we het mooiste en meest duurzame resultaat.

Ja dat kan. Uiteraard is één en ander afhankelijk van de de moeilijkheidsgraad van het ontwerp en jouw kundigheid als plakker. Plakken is geen makkelijke klus. Het vereist geduld en precisie. Daarom adviseren wij het door onze vakmensen te laten doen. Wil je het toch zelf doen, geef dit bij de offerte aan. Dan passen we de prijs hier op aan. Houd er wel rekening mee dat wij geen garantie geven op stickers die zelf geplakt zijn.

Is het ontwerp klaar, dan gaan wij de folie printen. Daarna kan de daadwerkelijke bestickering beginnen. De duur van de montage is afhankelijk van de grootte van de auto en van het gekozen ontwerp. Gaat het om 1 enkele sticker of bijvoorbeeld een carwrap? In de meeste gevallen kan de belettering binnen een dag worden uitgevoerd. Maar reken voor een helikopter of vrachtwagen iets langer 😉

Jazeker. Alle soorten en maten auto’s, vrachtwagens plakken we met liefde en veel plezier. Maar ook voor een boot, helikopter of vliegtuig draaien onze signmakers hun hand niet om. Integendeel. Wij houden wel van een uitdaging!

Onze standaard is een fabrieksgarantie die varieert van 8 tot 12 jaar, afhankelijk van de gebruikte folie(s). Maar wij staan uiteraard altijd voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat, zolang jij de wagen in gebruik hebt, de belettering van goede kwaliteit is en blijft. Je kunt op ons rekenen

Neem contact met ons op voor meer informatie