Scroll Top

Autobelettering voor Gebr. van der Geest

INTRODUCTIE

Ons team heeft recent een project voltooid waarbij we een bestaande bus van een opdrachtgever een unieke autowrap hebben gegeven. Het doel van het project was om de bus van de opdrachtgever een nieuwe look te geven en hem zo te laten opvallen op de weg. In deze blogpost zullen we beschrijven hoe we dit project hebben aangepakt en welke resultaten we hebben behaald.

VAN ONTWERP NAAR PRODUCTIE

Het specifieke ontwerp van de autowrap is in eigen huis gerealiseerd. De afmetingen van de wrap was overeenkomstig met de grootte van de bus. Nadat het ontwerp is goedgekeurd door de opdrachtgever hebben wij de bus opgehaald en de oude wrap verwijderd. Vervolgens hebben wij de bus grondig schoongemaakt zodat we een schone achtergrond hadden om op te werken. De nieuwe wrap is vervolgens op de bus geplakt, zorgvuldig en met precisie. Dit project was een goed voorbeeld van hoe we kwalitatief hoogstaande wraps kunnen realiseren, zowel qua ontwerp als qua productie.

TROTS OP HET EINDRESULTAAT

Er zijn enkele technische uitdagingen waar we mee te maken hebben gehad tijdens het project. Een daarvan was het feit dat de bus al een oude wrap had en er resten van de oude wrap op de bus achtergebleven waren. De oplossing hiervoor was om de bus grondig schoon te maken voordat we de nieuwe wrap konden aanbrengen. Hierdoor konden we ervoor zorgen dat de nieuwe wrap goed zou hechten en er geen bubbels of oneffenheden in zouden ontstaan.